Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο Nicolas Cage θα πρωταγωνιστήσει στο Jiu Jitsu του Δημήτρη Λογοθέτη


Ο Nicolas Cage έκλεισε για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Jiu Jitsu, μια νέα ανεξάρτητη ταινία δράσης πολεμικών τεχνών, που θα έχει για σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον Dimitri Logothetis (Kickboxer: Retaliation, Kickboxer: Armageddon), με βάση το ομότιτλο κόμικ που είχε γράψει ο δημιουργός με τον Jim McGrath.

Ο Alain Moussi (Kickboxer: Retaliation) θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Logothetis θα είναι παραγωγός μαζί με τον Martin Barab. Η υπόθεση της ταινίας θα διαδραματίζεται σε ένα κόσμο όπου κάθε έξι χρόνια ένα αρχαίο τάγμα έμπειρων πολεμιστών ζίου ζίτσου, πολεμά ένα εξωγήινο εισβολέα για την Γη. Όταν ο ήρωας πολέμου και μάστερ του ζίου ζίτσου, Jake Barnes (Moussi), θα αρνηθεί να αντιμετωπίσει τον Brax, τον ηγέτη των εισβολέων, το μέλλον της ανθρωπότητας θα έρθει σε κίνδυνο.

Τραυματισμένος και με σοβαρή αμνησία, ο Jake θα συλληφθεί από μια στρατιωτική μονάδα που έχει φτάσει στον πλανήτη, και θα τον σώσει ο Wylie (Cage) και η ομάδα του από μαχητές ζίου ζίτσου, που πρέπει να τον βοηθήσουν να ανακτήσει την μνήμη του και την δύναμη του για να δώσει μια επική μάχη που θα αποφασίσει οριστικά την μοίρα της ανθρωπότητας. Η Highland Film Group θα αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου