Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Το Danger Girl έχει σκηνοθέτη


Η Constantin Film ανακοίνωσε πως ο Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) έκλεισε να σκηνοθετήσει το Danger Girl, το οποίο θα έχει ως βάση την ομώνυμη comic book σειρά των J. Scott Campbell και Andy Hartnell.

O Umair Aleem θα γράψει το σενάριο της ταινίας και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020. Ο Robert Kulzer της Constantin Film θα έχει χρέη παραγωγού μαζί με τον Jeremy Bolt της Bolt Pictures και τον Adrian Askarieh της Prime Universe Films. Ο Martin Moszkowicz της Constantin θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Campbell και Hartnell. Η υπόθεση του κόμικ επικεντρώνεται σε μία τυχοδιώκτρια που ονομάζεται Abbey Chase, η οποία στρατολογείται από μια μυστική κατασκοπευτική οργάνωση για να είναι μία από τους πράκτορες μαζί με τις Sydney Savage και Natalia Kasstle. Το Danger Girl κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1996 από την Wildstorm και στην συνέχεια μετακόμισε στην DC Comics ενώ από το 1998 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της IDW Publishing (G.I. JOE, Transformers, Star Trek κλπ).

Ο Jeff Wadlow για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης και ειδικός παραγωγός την ταινία Truth or Dare. Για το 2019 έχει ως σκηνοθέτης και ειδικός παραγωγός την σειρά Ryan Hansen Solves Crimes on Television. Για το 2020 έχει το ως σεναριογράφος το Bloodshot και ως παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος το Fantasy Island.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου