Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Το Netflix ανακοίνωσε νέες σειρές anime


Το Netflix ανακοίνωσε νέα anime projects, ανάμεσα τους και την μεταφορά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Dragon's Dogma, αλλά και μια σειρά από τον δημιουργό του Kick Ass. Αυτό έρχεται μετά από τις ανακοινώσεις των πέντε σειρών anime, ανάμεσα τους και το Altered Carbon.

Η SVOD υπηρεσία θα συνεργαστεί με την Sublimation για το Dragon's Dogma, το οποίο θα έχει ως βάση το παιχνίδι και θα ακολουθεί το ταξίδι ενός άντρα που θέλει εκδίκηση από έναν δράκο που θα κλέψει την καρδιά του. Η επόμενη, το Spriggan θα είναι πρωτότυπη δημιουργία με βάση το κλασικού manga των Hiroshi Takashige και Ryoji Minagawa. Η σειρά είναι επιστημονικής φαντασίας δράση που ακολουθεί ένα άντρα με υπερφυσικές δυνάμεις, που ψάχνουν για τα ιστορικά απομεινάρια. Η David Production θα είναι παραγωγός.

Επίσης θα κυκλοφορήσει και το Ghost in the Shell: SAC _2045, sequel του Ghost In the Shell SAC, το οποίο έχει τους Kenji Kamiyama και Shinji Aramaki ως δημιουργούς και η Production I.G, Inc είναι παραγωγός. Επόμενο το Vampire in the Garden, με την WIT Studio ως παραγωγό, ακολουθεί δύο κορίτσια, τις Momo και Fine, που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο και συναντήθηκαν τυχαία, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ ανθρώπου και βρικόλακα, με την δύναμη της μουσικής ως συνδετικός κρίκος.

Τέλος υπάρχει και το Super Crooks, παραγωγή της Bones.inc, που έρχεται από τους Mark Millar και Leinil Francis Yu, γνωστούς μεταξύ άλλων για τα Kick Ass και Wanted, και θα είναι αστυνομικό θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου