Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Το DC Super Hero Girls: At Metropolis High θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019


Μετά από την κυκλοφορία και επίσημα στο Cartoon Network για την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, DC Super Hero Girls, η DC αποκάλυψε ένα νέο graphic novel στο συγκεκριμένο franchise, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την DC Zoom τον Οκτώβριο που έρχεται.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα με ωριαίο επεισόδιο που έχει το τίτλο Sweet Justice και από τις 17 Μαρτίου συνεχίζει κανονικά με εβδομαδιαία επεισόδια. Ο τίτλος για το νέο graphic novel θα είναι DC Super Hero Girls: At Metropolis High και θα διαδραματίζεται μέσα στο κόσμο της τηλεοπτικής σειράς που δημιούργησε η Lauren Faust, με την Amy Wolfram να έχει το ρόλο της δημιουργού.

Η ίδια έχει εμπειρία από τον κόσμο της DC αφού μεταξύ άλλων έγραψε και για τις σειρές DC Super Hero Girls, Teen Titans και Teen Titans Go!, αλλά και τη μίνι σειρά κόμικ Teen Titans Year One. Η Yancey Labat θα αναλάβει το σχέδιο ενώ μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Batgirl, Wonder Woman, Supergirl, Green Lantern, Bumblebee και Zatanna. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου του 2019.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου