Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Νέες πληροφορίες για το πιλότο της Batwoman


Σύμφωνα με το Deadline, ο Greg Berlanti, ο πιο πολυάσχολος τηλεοπτικός παραγωγός αυτή τη περίοδο, βρέθηκε στο συνέδριο INTV στα Ιεροσόλυμα στο Ισραήλ, και μίλησε για διάφορα projects του, ανάμεσα τους και τον πιλότο του Batwoman.

Συγκεκριμένα, για την ευκαιρία του να μπει στο κόσμο της Gotham με τους Caroline Dries και Marcos Siega, με ένα χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον Edmond Hamilton και με σχέδιο του Sheldon Moldoff το 1956, αλλά για 50 χρόνια έμεινε αδρανής στα κόμικς, ο Berlanti θα έχει την ευκαιρία για να δώσει σειρά σε ένα χαρακτήρα που είναι ξεκάθαρα ομοφυλόφιλη, κάτι που θα παίξει ρόλο και στις ιστορίες της.

Στο επίκεντρο φυσικά η Kate Kane, ένα παραλίγο ερωτικό ενδιαφέρον του Batman που χρόνια μετά άλλαξε σε κάτι πιο ουσιώδης, και που στην σειρά θα πρέπει να πολεμήσει το έγκλημα χωρίς τον Bruce Wayne. Παρά το γεγονός ότι γνωρίσαμε ήδη τον χαρακτήρα στο crossover επεισόδιο, όπου έχουν περάσει τρία χρόνια από την εξαφάνιση του Σκοτεινού Ιππότη, στο πιλότο θα είμαστε πριν από το crossover.

Η Rachel Skarsten, πρώην Black Canary από την σειρά Birds of Prey, θα έχει το ρόλο της βασικής ανταγωνίστριας, Alice, η οποία έχει μια ομάδα εμπνευσμένη από την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων του Lewis Carroll, και ο Dougray Scott θα έχει το ρόλο του πατέρα της Batwoman, Jacob Kane, πρώην στρατιωτικός, που έχει τα θέματα του με τον Batman, και είναι  υπεύθυνος της εταιρίας προσωπικής ασφάλειας, The Crows, που σκοπό έχει την προστασία της πόλης. Και σύντομα θα έχει τα θέματα του με την νέα ηρωίδα της πόλης.

Η Elizabeth Anweis θα έχει το ρόλο της Catherine Hamilton-Kane, μητριά της Kate, η οποία έκανε μεγάλη περιουσία και είναι εκ των πιο πλούσιων ανθρώπων στην πόλη. Και θεωρεί την Batwoman κάτι αρνητικό για την δουλειά της. Η Meagan Tandy θα έχει το ρόλο της Sophie Moore, απόφοιτο της στρατιωτικής ακαδημίας, που ανεβαίνει γρήγορα θέσεις σε μονάδα ασφάλειας, αλλά έχει μια ευαίσθητη πλευρά. Την Kate Kane.

Ο Camrus Johnson θα έχει το ρόλο του Luke Fox, πιστός του Batman και γιος του διευθυντή της Wayne’s R&D, Lucius Fox, ο οποίος εργάζεται στο πύργο κατά την απουσία του αφεντικού. Η Nicole Kang θα είναι η Mary Hamilton, θετή αδελφή της Kate Kane και ακριβώς αντίθετη από αυτή, η οποία είναι συμπαθής στις φτωχές κοινότητες της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου