Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Το The Walking Dead θα έχει δέκατη σεζόν


Το AMC έκανε γνωστό πως ανανέωσε για δέκατη σεζόν 16 επεισοδίων το The Walking Dead, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Το δεύτερο μέρος του ένατου κύκλου της σειράς θα επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου.

Η σύνοψη του ένατου κύκλου είναι η εξής:
Ενάμιση χρόνο μετά το τέλος του πολέμου, οι επιζώντες ξαναχτίζουν τον πολιτισμό τους υπό την ηγεσία του Rick. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για τη δύναμη με την οποία θα χρειαστεί να αναμετρηθούν.
Δημιουργός του The Walking Dead είναι ο Frank Darabont και οι Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd, Denise M. Huth, Tom Luse, Greg Nicotero και Scott M. Gimple έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Idiot Box Productions, Circle of Confusion, Skybound Entertainment, Valhalla Entertainment και AMC Studios.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου