Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Το Star Wars Resistance ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν


Το Star Wars Resistance θα συνεχίσει την αντίσταση του στο Disney Channel και για δεύτερη σεζόν αφού η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι η σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία διαδραματίζεται λίγο πριν από το The Force Awakens, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2019.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα συνεχίσει με το δεύτερο μισό της στο Disney Channel και στο DisneyNOW στις 13 Ιανουαρίου του 2019 και θα επεκτείνει τις περιπέτειες του Kazuda ("Kaz") Xiono, ενός νεαρού πιλότου, που η Αντίσταση θα του δώσει μια μυστική αποστολή ως κατάσκοπος ενάντια στο Πρώτο Τάγμα (First Order).

Παρά το γεγονός ότι η σειρά προτίμησε ένα anime ύφος στο σχέδιο, και σχετικά αρκετά παιδική μέχρι στιγμής ιστορία, παραμένει Star Wars, και σίγουρα έχει σκηνές που θα κερδίσει την προσοχή του κοινού. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει φτάσει το επίπεδο των Clone Wars και Rebels, τα οποία είχαν δώσει πολλά στοιχεία για την μυθολογία του franchise.

Τις φωνές τους χαρίζουν οι Christopher Sean (Days of Our Lives) ως "Kaz" Xiono, Suzie McGrath (East Enders) ως Tam Ryvora, Scott Lawrence (Legion) ως Jarek Yeager, Myrna Velasco (Elena of Avalor) ως Torra Doza, Josh Brener (Silicon Valley) ως Neeku Vozo, Donald Faison (Scrubs) ως Hype Fazon,  Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) ως Poe Dameron, Gwendoline Christie (Game of Thrones) ως Captain Phasma, και Jim Rash (Community) και Bobby Moynihan (DuckTales) ως Flix και Orka.

Ο Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars) είναι ο δημιουργός της σειράς με τους Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars), Justin Ridge (Star Wars: The Clone Wars) και Brandon Auman (Teenage Mutant Ninja Turtles) να υπηρετούν ως ειδικοί παραγωγοί και την Amy Beth Christenson (Star Wars: The Clone Wars) να είναι καλλιτεχνική διευθύντρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου