3/1/19

Καινούργια εικόνα για το Shazam!


Το USA Today στο αφιέρωμα του με τις δέκα πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρόνιας, δημοσίευσε την νέα προωθητική φωτογραφία για το επερχόμενο έργο του DCEU "Shazam!" στην οποία δεσπόζουν οι Zachary Levi και Mark Strong ως Shazam και Doctor Sivana αντίστοιχα.

Η σύνοψη του φιλμ του είναι η εξής:
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! - μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ).
Το Shazam! αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Απριλίου από την Tanweer. Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί από σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Στο καστ βρίσκονται οι Zachary Levi, Asher Angel, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Cooper Andrews, Marta Milans, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Mark Strong, Adam Brody, Ross Butler, D.J Cotrona, Meagan Good, Michelle Borth και Djimon Hounsou.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου