9/1/19

Ο Shazam του Zachary Levi στο εξώφυλλο του Total Film


Ο Zachary Levi πρωταγωνιστεί ως Shazam στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Total Film ενώ το περιοδικό δημοσίευσε δυο ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από την ταινία, όπου στην πρώτη βλέπουμε τον ομώνυμο ήρωα να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Doctor Thaddeus Sivana και στην δεύτερη να συνομιλεί με τον θετό του αδερφό Freddy Freeman.

Η σύνοψη του φιλμ του είναι η εξής:
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! - μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ).
Το Shazam! αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Απριλίου από την Tanweer. Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί από σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Στο καστ βρίσκονται οι Zachary Levi, Asher Angel, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Cooper Andrews, Marta Milans, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Mark Strong, Adam Brody, Ross Butler, D.J Cotrona, Meagan Good, Michelle Borth και Djimon Hounsou.


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου