Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Αυτοί θα είναι οι κακοί του The New Gods;


Οι Granny Goodness και Female Furies θα είναι βασικοί ανταγωνιστές του The New Gods, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Geeks WorldWide. Με το σενάριο της ταινίας να γράφεται αυτή την περίοδο και μέχρι να αρχίσει η προ-παραγωγή υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές. Η Ava DuVernay έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και ο Kario Salem να γράψει το σενάριο.

Στα κόμικς οι New Gods είναι οι κάτοικοι των δίδυμων πλανητών New Genesis και Apokolips. Ο New Genesis είναι ένας ειδυλλιακός πλανήτης που τον κυβερνάει ο Highfather ενώ ο Apokolips είναι μία κατεστραμμένη δυστοπία γεμάτη πύρινα πηγάδια και άλλα εμπόδια τον οποίο κυβερνάει ο τύραννος Darkseid. Οι New Genesis και Apokolips αποκαλούνται Θεοί και που ζουν έξω από το φυσιολογικό χρόνο και διάστημα και είναι γνωστοί ως Fourth World. Ο Jack Kirby είναι δημιουργός των New Gods και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα κόμικς της DC το 1971.

Η Granny Goodness στα νιάτα της άνηκε στην προσωπική φρουρά του Darkseid ενώ έχει εκπαιδεύσει τις Female Furies. Οι Female Furies είναι ομάδα με γυναίκες πολεμίστριες και μέλη της αποτελούν οι Bernadeth, Gilotina, Lashina, Mad Harriet και Stompa. Δημιουργός τον χαρακτήρα είναι ο Jack Kirby και το ντεμπούτο τους έγινε στην σειρά του Mister Miracle το 1971 και 1972 αντίστοιχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου