Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Character αφίσες για το Captain Marvel


Τα Marvel Studios ανέβασαν πριν από μερικά λεπτά στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter τα δέκα character posters της επερχόμενης ταινίας του Κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, Captain Marvel.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.
Το Captain Marvel είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου από την Feelgood Entertainment. Οι Anna Boden και Ryan Fleck σκηνοθετούν από σενάριο που έχουν γράψει μαζί με τους Geneva Robertson-Dworet και Jac Schaeffer. Στο καστ βρίσκονται οι Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Clark Gregg, Jude Law και Chuku Modu.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου