Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ο Leonardo Nam πήρε ρόλο στο Swamp Thing


Ο Leonardo Nam (Westworld) έκλεισε για επαναλαμβανόμενο ρόλο στο Swamp Thing και θα ενσαρκώσει τον Harlan Edward, ο οποίος είναι συνεργάτης της Αbby Arcaane στο CDC. Στο καστ της σειράς βρίσκονται οι Crystal Reed, Maria Sten, Jennifer Beals, Jeryl Prescott, Will Patton, Derek Mears, Andy Bean, Henderson Wade, Kevin Durand και Ian Ziering.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Όταν η ερευνήτρια του CDC, Αbby Arcaane, θα επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Houma της Λουιζιάνα, για να ερευνήσει ένα θανατηφόρο ιό που φαίνεται να δημιουργήθηκε μέσα σε βάλτο, θα αναπτύξει ένα απρόσμενο δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland, τον οποίο θα χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με ισχυρές δυνάμεις να έρχονται στην Houma, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τον βάλτο και τις μυστηριώδεις ιδιότητες του, η Abby θα ανακαλύψει ότι ο βάλτος κρύβει τρομακτικά αλλά και θαυμαστά μυστικά, και ότι ο πιθανός της έρωτας ίσως να μην είναι νεκρός.
Οι Mark Verheiden και Gary Dauberman είναι οι δημιουργοί του Swamp Thing και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους James Wan και Michael Clear ενώ ο Rob Hackett έχει ρόλο παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Atomic Monster και Warner Bros. Television. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το 2019 στο DC Universe.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου