7/1/19

Η Lana Condor μιλάει για την απουσία της στο Dark Phoenix


Η Lana Condor στο πλαίσιο προώθησης του Deadly Class έδωσε συνέντευξη στο Collider και ανέφερε πως τα γυρίσματα της ταινίας To All The Boys I've Loved Before δεν επέτρεψαν την συμμετοχή της στο Dark Phoenix ως Jubilee .

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στον ΜΑΥΡΟ ΦΟΙΝΙΚΑ, οι X-MEN έρχονται αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό και ανυπέρβλητο εχθρό τους: έναν από αυτούς, την Τζιν Γκρέι. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν σχεδόν σκοτώνεται όταν δέχεται επίθεση από μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Όταν επιστρέφει, η δύναμη αυτή την καθιστά όχι μόνο απίστευτα πιο ισχυρή, αλλά και πολύ πιο ασταθή. Παλεύοντας με τη νέα πλευρά του εαυτού της, η Τζιν εξαπολύει τις δυνάμεις της με τρόπους που δεν μπορεί ούτε να αντιληφθεί αλλά ούτε και να ελέγξει. Καθώς η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου, πληγώνοντας έτσι και τα αγαπημένα της πρόσωπα, αρχίζει να ξετυλίγει τον ιστό που κρατά τους X-Men ενωμένους. Τώρα, με την οικογένειά τους να καταρρέει, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ενωθούν - όχι μόνο για να σώσουν την ψυχή της Τζιν, αλλά και για να σώσουν τον πλανήτη από εξωγήινες δυνάμεις που θέλουν να μετατρέψουν αυτή τη δύναμη σε όπλο ώστε να κυβερνήσουν τον γαλαξία.
Το Dark Phoenix θα προβληθεί στην Αμερική στις 7 Ιουνίου του 2019. Ο Simon Kinberg σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters και Jessica Chastain.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου