Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Θα αποκτήσει σόλο σειρά η Lady Sif;


Από την στιγμή που η Disney ανακοίνωσε δική της υπηρεσία streaming με το Disney+ έγινε ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσουν να προωθήσουν όσο το δυνατό περισσότερο τα πιο γνωστά τους franchise και φυσικά το MCU είναι μάλλον το νούμερο ένα.

Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ήδη έχουν ζητήσει επίσημα σειρές για τον Loki και το ζευγάρι Scarlet Witch και Vision, αλλά και για το δίδυμο Falcon και Winter Soldier ενώ υπάρχει και η φήμη για τον Hawkeye με διάφορες μικρές πληροφορίες να κυκλοφορούν. Η τελευταία πιθανή σειρά που έχει ακουστεί, η οποία προφανώς και δεν είναι επιβεβαιωμένη, είναι για την Lady Sif, με την είδηση να έρχεται από το Discussing Film. Ο Kevin Feige θα είναι ξανά ως παραγωγός και η Jamie Alexander αναμένεται να φορέσει για ακόμη μια φορά την Asgardian πανοπλία αν και δεν είναι εντελώς σίγουρο το πότε θα διαδραματίζεται η ιστορία.

Ο χαρακτήρας, ο οποίος εμφανίστηκε και τηλεοπτικά στο Agents of S.H.I.E.L.D., είχε συμμετοχή μόνο στα δύο Thor, που σημαίνει ότι είναι άγνωστη μοίρα της μετά από τα Ragnarok. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι αν όντως υπάρξει θα έχει κόστος 100 εκατομμυρίων και 6-8 επεισόδια, όπως και όλες οι σειρές που θα ετοιμαστούν για το MCU στο Disney+.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου