Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Νέα φωτογραφία για το The Kitchen


Το USA Today ετοίμασε ένα αφιέρωμα με τις δέκα πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρόνιας και μέσα από αυτό μας έρχεται η ολοκαίνουργια προωθητική εικόνα του του The Kitchen, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ των Ollie Masters και Ming Doyle.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Οι Melissa McCarthy (Bridesmaids), Tiffany Haddish (Girls Trip) και Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) πρωταγωνιστούν ως τρεις νοικοκυρές στο Χελς Κίτσεν του 1978, με τους άνδρες τους να συλλαμβάνονται από το FBI. Αναλαμβάνουν τα ηνία της Ιρλανδικής μαφίας και αποδεικνύονται αναπάντεχα ικανές σε όλα, από το να χειρίζονται τους εκβιασμούς μέχρι να βγάζουν από την μέση τον ανταγωνισμό...κυριολεκτικά.
Το The Kitchen είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Η Andrea Berloff σκηνοθετεί από δικό της σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Elisabeth Moss, Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Margo Martindale, Bill Camp, Brian D'Arcy James, Domhnall Gleeson, Common, James Badge Dale, Jeremy Bobb, Myk Watford και Alicia Coppola.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου