15/1/19

Ο Christopher McQuarrie θα σκηνοθετήσει τις δυο επόμενες ταινίες του Mission: Impossible


Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety ο Christopher McQuarrie συμφώνησε με την Paramount Pictures για να γράψει και σκηνοθετήσει τις δυο επόμενες ταινίες του Mission: Impossible, οι οποίες θα γυριστούν η μία πίσω από την άλλη και θα κάνουν πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021 και το καλοκαίρι του 2022 αντίστοιχα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του σάιτ ενδεχομένως η παραγωγή των δυο φιλμ να ξεκινήσει μέσα στην χρονιά.

Η σύνοψη του Mission: Impossible - Fallout είναι η εξής:
Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.
Το Mission: Impossible - Fallout έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου του 2018 από την Odeon. Ο Christopher McQuarrie σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο και έχει ρόλου παραγωγού μαζί με τους Tom Cruise, J. J. Abrams, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger και Jake Myers. Στο καστ βρίσκονται οι Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan και Alec Baldwin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου