12/1/19

Μεγάλο αναμένεται να είναι το άνοιγμα του Captain Marvel στο box office της Αμερικής


Το Box Office Pro δημοσίευσε τις πρώτες εκτιμήσεις των αναλυτών του box office για το άνοιγμα του Captain Marvel στην Αμερική, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει από 140 έως 180 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.
Το Captain Marvel είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου από την Feelgood Entertainment. Οι Anna Boden και Ryan Fleck σκηνοθετούν από σενάριο που έχουν γράψει μαζί με τους Geneva Robertson-Dworet και Jac Schaeffer. Στο καστ βρίσκονται οι Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Clark Gregg, Jude Law και Chuku Modu.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου