26/12/18

Δεύτερο trailer του Netflix για το Titans


Το Netflix κοινοποίησε στο διαδίκτυο το δεύτερο δικό του προωθητικό τρέιλερ για την πρώτη σεζόν του Titans, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming από τις 11 Ιανουαρίου του 2019.

Η σύνοψη του σόου είναι εξής:
Το Titans ακολουθεί νεαρούς ήρωες από όλες τις γωνιές του σύμπαντος της DC καθώς ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν πως ανήκουν σ ένα πιο σκοτεινό κόσμο από αυτό του κλασσικού franchise των Teen Titans. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, ένα ιδιαίτερο νεαρό κορίτσι που έχει κυριευτεί από ένα παράξενο σκοτάδι, εμπλέκονται σε μια συνωμοσία που θα μπορούσε να φέρει την Κόλαση στη Γη. Στην πορεία εντάσσονται μαζί τους η θερμοκέφαλη Starfire και ο αγαπητός Beast Boy. Γίνονται οικογένεια και ομάδα ηρώων.
Ο Akiva Goldsman είναι ο δημιουργός του Titans και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechter. Στο καστ βρίσκονται οι Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly, Lindsey Gort, Seamus Dever, Bruno Bichir, April Bowlby, Jake Michaels και Dwain Murphy.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου