Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Το Aquaman άφησε πίσω του το Suicide Squad


Οι εισπράξεις του Aquaman στο παγκόσμιο box office σήμερα έφτασαν τα 748 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε το Suicide Squad προς το παρόν για δυο εκατομμύρια, ενώ όλα δείχνουν θα σπάσει το φράγμα του ενός δις μετά την παράταση που πήρε στην Κίνα (το πρώτο έργο του DCEU που θα το πετύχει). Η ταινία στο Αμερικανικό box office έχει συγκεντρώσει 188 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές έχει μαζέψει 560 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!
Tο Aquaman έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου από την Tanweer. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο των Will Beall και David Leslie Johnson-McGoldrick. Στο καστ βρίσκονται οι Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Nicole Kidman και Ludi Lin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου