Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Η Supergirl έρχεται στην μεγάλη οθόνη


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline οι Warner Bros. και DC προσέλαβαν τον Oren Uziel (22 Jump Street) για να γράψει το σενάριο της αυτόνομης ταινίας της Supergirl. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Superman θα εμφανιστεί στο φιλμ ενώ δεν υπάρχει κάποιος παραγωγός.

Στα κόμικς η Kara Zor-El/Supergirl είναι πρώτη ξαδέρφη του Ανθρώπου από Ατσάλι, με τον οποίο μοιράζεται τις υπερδυνάμεις του και είναι και αυτή ευάλωτη στον κρυπτονίτη. Δημιουργοί του χαρακτήρα οι Otto Binder και Al Plastino και το ντεμπούτο του το έκανε στο 252ο τεύχος του Action Comics τον Μάιο του 1959. Η Supergirl μέχρι στιγμής έχει τρεις μεταφορές στην μικρή και μεγάλη οθόνη. Η Laura Vandervoot την υποδύθηκε στο Smallville και η Melissa Benoist έχει τον ρόλο στην σειρά του CW ενώ η Helen Slater την ενσάρκωσε στην ομώνυμη ταινία που κυκλοφόρησε το 1984.

Ο Oren Uziel για την περσινή χρονιά είχε την ταινία Shimmer Lake και για το 2018 έχει το The Cloverfield Paradox. Για το 2019 έχει το Sonic the Hedgehog, το οποίο αυτή την περίοδο είναι σε στάδιο παραγωγής, και για το μέλλον έχει κλείσει να γράψει το σενάριο του reboot του Mortal Kombat.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου