Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Κριτική για το The Death of Superman


Η συντακτική ομάδα του Super Hero News γράφει τις εντυπώσεις της για την καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων των Warner Bros. Animation και DC Entertainment, The Death of Superman που έχει κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή.

Είδος: Κινούμενα σχέδια, Δράσης και Περιπέτεια.
Πρωταγωνιστούν: Jerry O'Connell, Rebecca Romijn, Rainn Wilson, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Christopher Gorham, Matt Lanter, Shemar Moore και Jason O'Mara.
Σενάριο: Peter Tomasi.
Σκηνοθεσία: Sam Liu και Jake Castorena.
Παραγωγός: James Tucker
Εταιρεία Παραγωγής: Warner Bros. Animation και DC Entertainment.
Διανομέας: Warner Bros. Home Entertainment.
Πρεμιέρα: 24 Ιουλίου.
Διάρκεια: 81 λεπτά

Υπόθεση: Ο Superman μάχεται εναντίον ενός ανυπέρβλητου εχθρού που ονομάζεται Doomsday.

Μιχάλης Κρατημένος: Το The Death of Superman είναι δίχως αμφιβολία μίας από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων των τελευταίων χρόνων και θα σε κάνει να ξεχάσεις το Superman: Doomsday. Οι Sam Liu, Jake Castorena και Peter Tomasi προσάρμοσαν εξαιρετικά το φιλμ στο καλοστημένο ενιαίο σύμπαν των Warner Bros. Animation και DC Films και μετέφεραν επιτυχημένα ένα από τα πιο διάσημα storylines της DC. Το μεγαλύτερο ατού του The Death of Superman είναι η εντυπωσιακή μάχη του Superman με τον Doomsday.

Βαθμολογία: 9/10

blackys88b: Το The Death of Superman απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι αν κάπου κάνει εξαιρετική δουλειά η DC είναι στα κινούμενα της σχέδια. Έχοντας δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν ιστοριών, η DC μας σύστησε στους χαρακτήρες της και τις νέες περιπέτειες τους, και θεώρησε ότι ήρθε η στιγμή να επισκεφθεί για ακόμη μια φορά το Θάνατο του Ανθρώπου από Ατσάλι, και το έκανε με κύρος και σεβασμό στο υπάρχον υλικό. Εξαιρετικές οι προσωπικές του στιγμές, είτε με την Λόις είτε με το μικρό παιδί. Η σκηνή που η Λόις πετάει πέτρα στον Doomsday, δείχνει φυσικά την ανθρώπινη αυταπάρνηση και το γεγονός ότι έστω και αν δεν έχουμε το πάνω χέρι ποτέ δεν εγκαταλείπουμε ενώ το κλείσιμο με τους χαρακτήρες να θρηνούν είναι εξαιρετικό.

Βαθμολογία: 9/10

nick3012: To The Death of Superman συνεχίζει την παράδοση της DC να δίνει στο κοινό πάρα πολύ καλές ταινίες κινουμένων σχεδίων. Είναι πολύ καλύτερο από το Superman: Doomsday και ταυτόχρονα δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία του κλασικού ομώνυμου κόμικ. Η μάχη του Superman με τον Doomsday είναι καταπληκτική με τις σκηνές δράσης να αποτελούν το δυνατότερο σημείο της ταινίας, ενώ αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν αφορά μόνο τον Superman και τη Lois, αλλά επηρεάζει ολόκληρο το σύμπαν κινουμένων σχεδίων της DC με τη Justice League να κάνει την εμφάνιση της και να αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Βαθμολογία: 8.3/10

Η βαθμολογία του Super Hero News: 8.8/10


Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου