Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Το Star Wars Resistance θα είναι η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων στο franchise


Με την ολοκλήρωση του Star Wars Rebels και με την άτιτλη live action σειρά Star Wars σειρά να αργεί προς το παρόν, το κοινό του πιο δημοφιλούς franchise σίγουρα αναρωτιέται πότε θα δει ξανά στην μικρή οθόνη περιπέτειες από τον μακρινό γαλαξία, αλλά η Disney, την ημέρα του μεγαλύτερου της δώρου στο κοινό όσον αφορά το MCU, έδωσε μια ακόμη ευχάριστη είδηση.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι η επόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και θα ασχολείται με τα γεγονότα πριν από το Star Wars: The Force Awakens, με το τίτλο Star Wars Resistance. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει για την σειρά και η υπόθεση θα ακολουθεί τον Kazuda Xiono, ένα νεαρό πιλότο που θα αναλάβει μια μυστική αποστολή όπου θα κατασκοπεύσει την απειλή του First Order. Στην σειρά εμφάνιση θα κάνει και το BB-8 ενώ ο Oscar Isaac θα επιστρέψει ως Poe Dameron και η Gwendoline Christie ως Captain Phasma. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές από την LucasFilm αλλά το Disney Channel αναμένεται να προβάλει την σειρά στην Αμερική και το Disney XD στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι δημιουργικές ομάδες των Star Wars: The Clone Wars και Star Wars Rebels αναμένεται να επιστρέψουν και φυσικά ο εξαιρετικός Dave Filoni θα είναι ο δημιουργός. Άλλα ονόματα θα είναι και οι Athena Portillo, Justin Ridge, Brandon Auman (Teenage Mutant Ninja Turtles) και Amy Beth Christenson. Στο καστ θα είναι και οι Christopher Sean (Days of Our Lives), Suzie McGrath (East Enders), Scott Lawrence (Legion), Myrna Velasco (Elena of Avalor), Josh Brener (Silicon Valley), Donald Faison (Scrubs), Bobby Moynihan (DuckTales), Jim Rash (Community) και Rachel Butera (Tammy’s Tiny Tea Time).

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου