Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Έγινε γνωστή η σύνοψη του John Wick: Chapter 3


Η Lionsgate κατά την διάρκεια της φετινής CinemaCon αποκάλυψε την επίσημη σύνοψη του John Wick: Chapter 3, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και θα λάβουν χώρα στην Νέα Υόρκη και σε Ρωσία, Ισπανία, Μαρόκο και Ιορδανία.

Η σύνοψη της ταινίας είναι η εξής:
Ο John Wick είναι φυγάς για δύο λόγους... είναι επικηρυγμένος σε όλο τον κόσμο με συμβόλαιο 14 εκατομμυρίων δολαρίων και επειδή έσπασε ένα κεντρικό κανόνα: σκότωσε στους χώρους του ξενοδοχείου Continental. Το θύμα ήταν μέλος του High Table, το οποίο διέταξε το συμβόλαιο θανάτου. Ο John θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί, μόνο που ο διευθυντής του Continental, Winston, του έδωσε μία ώρα περίοδο χάριτος προτού ανακληθεί η ιδιότητα του μέλους και απαγορευτεί από όλες τις υπηρεσίες και αποκοπεί από τα άλλα μέλη. Ο John χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της βιομηχανίας για να μείνει ζωντανός καθώς πολεμάει και σκοτώνει για να φύγει από την Νέα Υόρκη. 
Το John Wick: Chapter 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Μαΐου του 2019. Ο Chad Stahelski θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Derek Kolstad. Στο καστ προς το παρόν βρίσκονται οι Keanu Reeves, Ian McShane, Ruby Rose, Laurence Fishburne και Common.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου