Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Άρχισε η παραγωγή του The Umbrella Academy


Ο συν-δημιουργός της σειράς κόμικς The Umbrella Academy, Gabriel Ba ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία με την οποία μας ενημερώνει πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της live-action μεταφοράς που διεξάγονται στο Τορόντο του Καναδά.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σόου έχουν οι Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan και Aidan Gallagher. Η υπόθεση ακολουθεί τα αποξενωμένα άτομα μιας δυσλειτουργικής οικογένειας υπερηρώων, γνωστούς ως Umbrella Academy, τους Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Seance, Number Five, the Horror και the White Violin, οι οποίοι συνεργάζονται για να λύσουν την υπόθεση δολοφονίας του πατέρας τους καθώς προσπαθούν να μην χωρίζουν λόγω της διαφοράς των χαρακτήρων τους.

Το Netflix έχει δώσει παραγγελία 10 επεισοδίων, με τις Universal Cable Productions και Dark Horse Entertainment να βρίσκονται στην παραγωγή. Ο Jeremy Slater (The Exorcist) είναι δημιουργός του πρότζεκτ και ο Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) θα είναι showrunner και ειδικός παραγωγός. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο 2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου