Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ο Michael B. Jordan μιλάει για τον χαρακτήρα του στο Black Panther


Ο Michael B. Jordan σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Empire ανέφερε πως για να ερμηνεύσει τον Erik Killmonger στο Black Panther εμπνεύστηκε από τον Joker του  Heath Ledger και τον Magneto του Michael Fassbender.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Black Panther των Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.
Το Black Panther είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 από την Feelgood Entertainment. Ο Ryan Coogler σκηνοθετεί από δικό του σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Joe Robert Cole. Οι Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Sterling K. Brown, Andy Serkis και John Kani έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου