Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τι λένε οι κριτικοί για το Thor: Ragnarok;


Κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ώρες οι κριτικές για την επερχόμενη ταινία του MCU, το Thor: Ragnarok, οι οποίες είναι αρκετά θετικές. Στο Metacritic το έργο έχει βαθμολογία 77/100 με βάση 17 κριτικές, όπου οι 16 είναι θετικές και μία είναι μικτή, και στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 97/100 με βάση 38 κριτικές, εκ των οποίων οι 37 είναι θετικές και οι μία είναι μικτή.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Στην νέα ταινία των Marvel Studios "Thor: Ragnarok", ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη πλευρά του σύμπαντος χωρίς το ισχυρό σφυρί του και βρίσκει τον εαυτό του σε έναν αγώνα δρόμου κόντρα στον χρόνο για να πάει πίσω στο Άσγκαρντ για να σταματήσει το Ragnarok - την καταστροφή της πατρίδας του και το τέλος του Ασγκαρντιανού πολιτισμού - στα χέρια μιας παντοδύναμης νέας απειλής, της αδίστακτης Hela. Αλλά πρώτα θα πρέπει να επιβιώσει σε μια θανάσιμο διαγωνισμό μονομάχων που τον στρέφει εναντίον του πρώην συμμάχου του και συνάδελφο του Εκδικητή - τον Απίθανο Hulk.
Το Thor: Ragnarok είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Taika Waititi σκηνοθετεί από σενάριο του Eric Pearson. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Tessa Thompson, Jeff Goldblum, Karl Urban και Mark Ruffalo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου