Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο Jon Watts είναι σε διαπραγματεύσεις για το Spider-Man 2


Αν και πριν από ένα σχεδόν μήνα είχε διαρρεύσει πως ο Jon Watts έχει συμβόλαιο για το sequel του Spider-Man: Homecoming κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει αλλά δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, καθώς σύμφωνα με το Variety ο σκηνοθέτης είναι συζητήσεις με την Sony Pictures ώστε να υπογράψει συμβόλαιο για την συνέχεια, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει  στις 5 Ιουλίου του 2019.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι σεναριογράφοι της πρώτης ταινίας θα επιστρέψουν. Οι Kevin Feige και Amy Pascal θα είναι και πάλι παραγωγοί ενώ οι Tom Holland, Zendaya και Marisa Tomei θα επαναλάβουν τους ρόλους τους. Το έργο αναμένεται να διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του Avengers: Infinity War.

Η σύνοψη του Spider-Man: Homecoming είναι η εξής:
Ο νεαρός Peter Parker/Spider-Man, ο οποίος έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Captain America: Civil War, αρχίζει να εξερευνά την νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας που πετάει ιστό από τα χέρια στο Spider-Man: Homecoming. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδηκητές, ο Peter Parker επιστρέφει σπίτι του, όπου ζει με τη θεία του May, υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου μέντορά του Tony Stark. Ο Peter προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινή ρουτίνα του, με την προσοχή του να την αποσπούν οι σκέψεις του πως προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι περισσότερο από ένας φιλικός γείτονας Spider-Man αλλά όταν ο Vulture ξεπροβάλει ως νέος κακοποιός όλα όσα νοιάζεται ο Peter απειλούνται.
Το Spider-Man: Homecoming έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από δικό του σενάριο, το οποίο το έχει γράψει μαζί με τους Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna και Erik Sommers. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei και Robert Downey Jr..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου