Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Θα δούμε τον Elongated Man στον τέταρτο κύκλο του The Flash;


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του That Hashtag Show στην τέταρτη σεζόν του The Flash εκτός από τον The Thinker θα συμμετέχει ο ήρωας Elongated Man και ο μυστηριώδης χαρακτήρας με το όνομα Mechanic, ο οποίος θα είναι το δεξί χέρι του Thinker.

Στα κόμικς ο Elongated Man είναι ο ντετέκτιβ Ralph Dibny, ο οποίος όταν πίνει ένα εκχύλισμα του αναψυκτικού Gingold για λίγες μέρες κάνει το σώμα του τρομερά ελαστικό και μπορεί να επιμηκύνει ή να συστρέφει κάθε μέλος του καταβούληση. Διαθέτει επίσης μεγάλες ικανότητες λογικής ανάλυσης. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι John Broome και Carmine Infantino και έκανε το ντεμπούτο του στις 12 Μαΐου του 1960 στο 112ο τεύχος του The Flash vol. 1.

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με τους Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin και Keiynan Lonsdale να επιστρέφουν στο βασικό καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου