Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Δείτε τα τρία character posters του Inhumans


Με την Comic-Con να πλησιάζει η Marvel και το ABC έδωσαν στην δημοσιότητα τρία character posters του Inhumans, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο, με τους Black Bolt (Anson Mount), Medusa (Serinda Swan) και Maximus (Iwan Rheon).

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Οι Inhumans είναι μια φυλή υπερανθρώπων με ποικίλες και μοναδικές δυνάμεις, οι οποίοι συστήθηκαν για πρώτη φορά στα κόμικς της Marvel το 1965 από τους Stan Lee και Jack Kirby. Από τότε η δημοτικότητα τους έχει μεγαλώσει και έχουν γίνει από τους πιο δημοφιλείς και θρυλικούς χαρακτήρες του Marvel Universe. Το Marvel’s Inhumans θα εξερευνά την άγνωστη επική περιπέτεια του Black Bolt και της βασιλικής οικογένειας.
Ο Scott Buck είναι δημιουργός και showrunner της σειράς και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Jim Chory. Στην παραγωγή είναι οι Marvel Television και ABC Studios. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Anson Mount, Serinda Swan, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Mike Moh, Sonya Balmores, Chad James Buchanan και Ellen Woglom.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου