Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η Τυνησία ακύρωσε την κυκλοφορία του Wonder Woman


Η Warner Bros. τελικά κατάφερε μετά από τρεις όχι και τόσο επιτυχημένες προσπάθειες να πάρει καλές κριτικές σε ταινίες της DC αφού το Wonder Woman έχει την αναγνώριση των κριτικών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν βρήκε άλλα προβλήματα.

Έτσι μετά τον Λίβανο που λόγω της Gal Gadot και της καταγωγής της, αποφάσισε να μην προβάλει την ταινία, τώρα και η αφρικανική μεσογειακή χώρα Τυνησία έχει την ίδια απόφαση αφού σταμάτησαν την κυκλοφορία της ταινίας μετά από απαίτηση που έγινε από το αραβικό εθνικιστικό κόμμα. Ο λόγος όπως λένε είναι η Gadot και η υπεράσπιση της προς την χώρα της που έγινε το καλοκαίρι του 2014. Η ταινία θα κυκλοφορούσε σε δύο κινηματογράφους. Εκτός προγράμματος βγήκε και στην Αλγερία αν και εκεί λέγεται ότι είναι λόγω δικαιωμάτων και όχι λόγω της Gadot. Πάντως για να είμαστε ξεκάθαροι οι τρεις αυτές χώρες, αλλά και γενικά οποιαδήποτε αραβική χώρα που ίσως αποφασίσει να μην προχωρήσει με την κυκλοφορία της ταινίας δεν θα καταφέρουν να κάνουν ζημιά στο Box Office της ταινίας αφού είναι ελάχιστα τα χρήματα που θα έδιναν ενώ σίγουρα θεμελιώνουν την ταινία ως must see στους πιο φιλελεύθερους κατοίκους αυτών των χωρών.

Η Gal Gadot για το 2016 είχε τα Triple 9, Criminal, Keeping Up with the Joneses αλλά και το Batman v Superman: Dawn of Justice στη πρώτη της εμφάνιση ως Wonder Woman και για το 2017 πρωταγωνίστησε στη σόλο ταινία της Wonder Woman. Για το 2017 έχει επίσης έτοιμο το Justice League ενώ σίγουρα έκλεισε για το Justice League 2 και θα επιστρέψει για το Wonder Woman 2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου