Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Poster για το Black Panther, το trailer είναι προ των πυλών


Τα Marvel Studios μέσω Twitter δημοσίευσαν την πρώτη προωθητική αφίσα του Black Panther και παράλληλα μας ενημέρωσαν πως κατά την διάρκεια του τέταρτου τελικού του NBA ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα προβληθεί το teaser τρέιλερ της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το Black Panther ακολουθεί τον T’Challa, ο οποίος μετά από τα γεγονότα του Captain America: Civil War, επιστρέφει στην απομονωμένη πατρίδα του, το τεχνολογικά αναπτυγμένο Αφρικανικό έθνος της Γουακάντα για να πάρει την θέση του Βασιλιά. Ωστόσο, όταν ένας παλιός εχθρός επανεμφανίζεται στο ραντάρ, το θάρρος του T'Challa ως βασιλιά και ως Black Panther δοκιμάζεται όταν σύρεται σε μια σύγκρουση που βάζει ολόκληρη την τύχη της Γουακάντα και του κόσμου σε κίνδυνο.
Το Black Panther είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 16 Φεβρουαρίου του 2018. Ο Ryan Coogler θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Joe Robert Cole. Οι Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Sterling K. Brown, Andy Serkis και John Kani έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου