Ο Colin Trevorrow στο πλαίσιο προώθησης της νέας του δουλειά, το The Book of Henry, παραχώρησε συνέντευξη στο ScreenRant και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το Star Wars: Episode IX. Ο 40χρονος Αμερικανός δημιουργός ανέφερε πως το τέλος της ταινίας θα είναι ικανοποιητικό και συναισθηματικό.
Το Star Wars: Episode IX είναι προγραμματισμένο να κυκλφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 24 Μαίου του 2019. Ο Trevorrow θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο, το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Derek Connolly με βάση την ιστορία του Rian Johnson. Τα γυρίσματα του φιλμ αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι Kathleen Kennedy και Michelle Rejwan θα έχουν καθήκοντα παραγωγού ενώ ο John Williams έχει αναλάβει να γράψει την μουσική.
Το δεύτερο φιλμ της καινούργιας τριλογίας, το Star Wars: The Last Jedi, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Rian Johnson σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Benicio del Toro, Laura Dern, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου