Ο σκηνοθέτης του Ant-Man and the Wasp, Peyton Reed με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter διεύψευσε την φήμη που ήθελε τον Jeremy Renner να εμφανίζεται στην ταινία ως Hawkeye.
Η παραγωγή του sequel του Ant-Man θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου και θα λάβει χώρα στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas και Michael Pena θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι ως Scott Lang/Ant-Man, Hope Van Dyne/The Wasp, Hank Pym (aka πρώτος Ant-Man) και Luis αντίστοιχα.
To Ant-Man and the Wasp είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 6 Ιουλίου του 2018. Ο Peyton Reed θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Paul Rudd, Gabriel Ferrari και Andrew Barrer που θα έχει ως βάση την ιστορία του Adam McKay.
The Russians are swarm-tweeting that Hawkeye is in ANT-MAN AND THE WASP. #FakeNews— Peyton Reed (@MrPeytonReed) March 31, 2017
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου