Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η Lana Condor θέλει να επιστρέψει στο ρόλο της Jubilee


Με τρεις τριλογίες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο franchise του X-Men, της αρχικής τριλογίας, της prequel τριλογίας και του Wolverine, είναι λογικό να θεωρήσει κάποιος ότι βρίσκονται σε ένα πολύ μεταβατικό στάδιο. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι η Fox είναι απροετοίμαστη αφού στο Apocalypse, το κλείσιμο της prequel τριλογίας έχει ήδη συστήσει νέους ηθοποιούς σε σημαντικούς ρόλους, που λογικά θα κρατήσουν το franchise ενεργό.

Μια από αυτές είναι η Lana Condor, η οποία έχει πάρει το ρόλο της Jubilee, που για ακόμη μια φορά δεν έκανε κάτι σημαντικό σε ταινία των X-men, αλλά το μέλλον είναι μπροστά της για να αλλάξει. Μαζί της πήρε το κοινό και νεαρές εκδοχές των Cyclops, Jean Grey, Storm και Nightcrawler και λογικά  η επόμενη τους εμφάνιση θα είναι στο project που αποκαλούν Supernova, το οποίο ίσως αλλάξει τίτλο. Η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στο χαρακτήρα, τον οποίο τον έχει αγαπήσει όπως δήλωσε και θέλει να τον επαναλάβει.

Η Lana Condor μετά από διάφορες εμφανίσεις σε εκπομπές, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2016 στο X-Men: Apocalypse και λίγους μήνες αργότερα είχε ρόλο στο Patriots Day ενώ για το 2017 είχε ήδη το νεανικό High School Lover. Για το 2018 έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Alita: Battle Angel, το οποίο είναι βασισμένο σε manga. Δεν έχει κάποιο άλλο project για το μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου