Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Coby Bell έκλεισε στον πιλότο των X-Men


Ο γνωστός από το Burn Notice, Coby Bell συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει απέναντι από τους Stephen Moyer και Amy Acker στον άτιτλο πιλότο από το σύμπαν των X-Men που ετοιμάζει το Fox. Ο Bell θα υποδυθεί τον Jace Turner, έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο που παλεύει ήσυχα με τις ηθικές ασάφειες της δουλειάς του που απαιτεί είσαι αναίσθητος και να υπολογίζεις την αποδοτικότητα μέρα με την μέρα. Ο Bryan Singer θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο από σενάριο του Matt Nix (Burn Notice).

Η πιθανή σειρά θα επικεντρωθεί σε δύο απλούς γονείς που ανακαλύπτουν τα παιδιά τους πως είναι μεταλλαγμένοι. Αναγκασμένοι να μετακομίσουν από μια εχθρική κυβέρνηση, η οικογένεια ενώνεται σε ένα υπόγειο δίκτυο των μεταλλαγμένων και πρέπει να αγωνιστούν ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν. Οι 20th Century Fox Television και Marvel Television θα είναι στην παραγωγή, με την Fox να χειρίζεται την φυσική παραγωγή. Ο Singer θα έχει και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nix, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb και Jim Chory.

Ο Coby Bell για την περσινή χρονιά είχε την πρώτη σεζόν του Mad Dogs και τον πιλότο Cruel Intentions. Για το 2017 έχει ένα επεισόδιο του The Quad και τρία επεισόδια στον δεύτερο και τελευταίο κύκλο του Hand of God. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου