Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Το Team Thor θα αποκτήσει sequel;


Αν και εισπρακτικά το franchise του Thor ανέβηκε στη δεύτερη ταινία και αναμένεται να γίνει το ίδιο και με την τρίτη που θα έρθει τον Νοέμβριο του 2017, αυτό που περιμένουν πολλοί είναι ένα sequel του Team Thor, το χιουμοριστικό one shot του Taika Waititi, σκηνοθέτη της τρίτης ταινίας, που έφερε σε ύφος ντοκιμαντέρ τον Chris Hemsworth ως Thor μαζί με τον συγκάτοικο του, Darryl Jacobson.

Αν και έχει ήδη ακουστεί ξανά ότι θα υπάρξει νέο κομμάτι που θα συνεχίζει την ιστορία τώρα κυκλοφόρησε ξανά είδηση και μάλιστα ότι θα έρθει με την κυκλοφορία του Doctor Strange σε Blu-ray. Ο τίτλος του αν κυκλοφορήσει αναμένεται να είναι Team Thor: Part 2 αλλά η Marvel δεν επιβεβαίωσε κάτι.

Η Marvel ξεκίνησε τα one shot το 2011 τρία χρόνια μετά την πρώτη της ταινία, με πρώτο το The Consultant και δεύτερο το A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer και το 2012 είχε το Item 47. Και τα τρία λειτούργησαν ως πλατφόρμα για το Agents of SHIELD. Το τέταρτο ήταν το Agent Carter που τελικά έφερε την ομώνυμη σειρά και το All Hail the King κυκλοφόρησε το 2014 και μέχρι το Team Thor ήταν και το τελευταίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου