Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Το Logan θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Βερολίνου


Η τρίτη αυτόνομη ταινία του Wolverine, το Logan, θα κάνει πρεμιέρα στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφού του Βερολίνου το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 9 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, με το φιλμ να είναι εκτός διαγωνισμού. 

Η σύνοψη του έργου είναι η εξής:
2024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του. Ο πιο δημοφιλής και αναγνωρίσιμος μεταλλαγμένος ήρωας επιστρέφει με τη μορφή του σούπερ σταρ Χιου Τζάκμαν για μια τελευταία, εκρηκτική περιπέτεια!
Το Logan θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 3 Μαρτίου του 2017. Oι Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, Eriq La Salle, Elise Neal και Elizabeth Rodriguez έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο James Mangold σκηνοθετεί από σενάριο των Michael Green και David James Kelly.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου