Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Black Flash έρχεται στο The Flash


Το CW έβγαλε αρκετές ειδήσεις για τις υπερηρωικές του σειρές μέσα από την χειμερινή περιοδεία τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης. Την πιο πρόσφατη έκανε ο showrunner του The Flash, Andrew Kreisberg, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα δούμε στην σειρά τον villain, The Black Flash. Ακόμη ο Kreisberg άφησε ανοιχτό το ενδοχόμενο o χαρακτήρας να κάνει την εμφάνισή του και στις άλλες σειρές του Arrowverse.

Για όσους δεν γνωρίζουν στα κόμικς ο Black Flash έχει τον ρόλο του Θανάτου για όσους διαθέτουν υπερταχύτητα, όπως οι Barry Allen, Jay Garrick, Wally West και Jesse Quick, και τους επιστρέφει στην πηγή των δυνάμεων τους, την Speed Force.

Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Grant Morrison, Mark Millar και Ron Wagner και έκανε το ντεμπούτο του στο DC Universe στο 138ο τεύχος του Flash Vol 2 τον Ιούνιο του 1998. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Black Flash είχε μια μικρή εμφάνιση στην δεύτερη σεζόν του The Flash ενώ ήταν το παρατσούκλι Professor Zoom που υποδύθηκε ο Teddy Sears αλλά ο ηθοποιός δεν θα ενσαρκώσει τον εν λόγω villain επειδή βρίσκεται στο καστ της νέας σειράς του Fox, 24: Legacy.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου