Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Οι Inhumans έρχονται στην μικρή οθόνη


Αν και το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige είχε δηλώσει πως η ταινία των Inhumans θα γίνει κανονικά και κατά πάσα πιθανότητα θα την δούμε στην τέταρτη φάση του MCU, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην.

Η Marvel ανακοίνωσε οτι το ABC έδωσε παραγγελία σειράς για το Inhumans, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2017. Η πρώτη εκδοχή των δυο πρώτων επεισοδίων θα προβληθούν σε IMAX κινηματογράφους προς το τέλος του καλοκαιριού. Τα ABC Studios θα είναι στην παραγωγή της σειράς που θα γυριστεί με IMAX ψηφιακές κάμερες.

Για όσους δεν γνωρίζουν στα κόμικς οι Inhumans δημιουργήθηκαν από πειράματα εξωγήινων που έκαναν πάνω στους πρωτόγονους ανθρώπους της Γης. Η φυλή των εξωγήινων που κρύβεται πίσω από τα πειράματα, και ονομάζεται Kree, εγκατέλειψε τη δουλειά της και οι Inhumans δημιούργησαν τη δική τους κοινωνία, στην οποία ηγέτης είναι ο βασιλιάς Black Bolt και η οικογένειά του. Δημιουργοί των χαρακτήρων είναι οι Stan Lee και Jack Kirby και την πρώτη τους εμφάνιση στο Marvel Universe την έκαναν τον Δεκέμβριο του 1965 στο 45ο τεύχος του Fantastic Four.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου