Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η Tilda Swinton θέλει spinoff για τον The Ancient One


Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχημένη ταινία στο ρόστερ της, η οποία μάλιστα έφερε και την μαγεία επίσημα στο σύμπαν της, όπως κάνει επιτυχημένα και με την σειρά Agents of SHIELD και τον Ghost Rider, αλλά το ένα πράγμα που δεν έχουμε δει αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη ταινία του Captain America και την σειρά Agent Carter, είναι prequel, κάτι που φαίνεται να θέλει η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ancient One.

Ο λόγος για την Tilda Swinton φυσικά που δήλωσε ότι έχει κάνει προσεγγίσεις στον Kevin Feige και θα τον ενοχλεί συχνά αλλά είναι άγνωστο αν θα φέρει αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα να είναι και ο τρόπος να συστηθεί ένας πιο σωστός The Ancient One, ασιατικής καταγωγής, ο οποίος θα εκπαιδεύσει τον χαρακτήρα της Swinton. Η αλήθεια πάντως φαντάζει αδύνατο να δούμε κάτι τέτοιο αλλά Marvel είναι αυτή, όλα μπορούν να γίνουν.

Η Tilda Swinton για το 2015 είχε τα Trainwreck και A Bigger Splash και για το 2016 το Hail, Caesar! και το Doctor Strange ενώ για το 2017 έχει έτοιμες τις ταινίες του Netflix, Okja και War Machine ενώ έχει στα γυρίσματα το Suspiria. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα πάρει ρόλο σε κάποια άλλη ταινία της Marvel. Για το μέλλον έχει συνδέσει το όνομα της με το Auntie Mame.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου