Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline το Netflix είναι διαπραγματεύσεις για να κάνει τη διανομή στο Gundam, το οποίο θα είναι live-action κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης anime σειράς. Οι Sydney Sweeney (Euphoria) και Noah Centineo (To All the Boys I've Loved Before, The Recruit) θα πρωταγωνιστήσουν.
Ο Jim Mickle θα γράψει το σενάριο, θα κάνει τη σκηνοθεσία και θα έχει χρέη παραγωγού μαζί με την Linda Moran. Η Legendary Entertainment θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την Sunrise. Η σειρά anime διαδραματίζεται στο Universal Century, μια εποχή όπου η ανθρωπότητα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που αναγκάστηκαν πολλοί να μετακομίσουν σε διαστημικές αποικίες. Σύντομα αυτές οι αποικίες αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο ανεξαρτησίας ενάντια στη Γη, με τους βασικούς χαρακτήρες να έχουν στολές ρομπότ.
Το franchise της Sunrise δημιουργήθηκε το 1979 και είχε μεταξύ άλλων τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, manga, ταινίες κινουμένων σχεδίων, ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδια, μοντέλα χαρακτήρων και βιβλία.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου