Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Νέες προσθήκες στο cast του Criminal


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline οι Gus Halper (Rustin), Aliyah Camacho (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) και Michael Mando (Better Call Saul) πήραν επαναλαμβανόμενους ρόλους στη σειρά του Prime Video "Criminal", η οποία θα έχει ως βάση το ομώνυμο comic book του Ed Brubaker.

Στο καστ βρίσκονται οι Charlie Hunnam, Richard Jenkins, Adria Arjona, Kadeem Hardison και Logan Browning. Ο Brubaker έχει καθήκοντα δημιουργού, ειδικού παραγωγού και showrunner, με τον Jordan Harper (Hightown) να έχει χρέη co-showrunner. Στην παραγωγή θα βρίσκονται τα Amazon MGM Studios και οι Sean Phillips, Sarah Carbiener και Phillip Barnett θα είναι ειδικοί παραγωγοί. Οι Ryan Fleck και Anna Boden (Captain Marvel) θα σκηνοθετήσουν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια.

Η σειρά κόμικ κυκλοφορεί από το Οκτώβριο του 2006 έως και σήμερα. Αρχικά έγινε διαθέσιμη από την θυγατρική της Marvel, Icon, και στη συνέχεια από την Image Comics. Ο Ed Brubaker είναι ο σεναριογράφος και ο Sean Phillips έχει κάνει την εικονογράφηση.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου