Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Masters of the Universe: Ο Nicholas Galitzine είναι ο νέος He-Man


Ο ελληνικής καταγωγής, Nicholas Galitzine (Idea of You, Cinderella, Purple Hearts) έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο reboot του Masters of the Universe που ετοιμάζουν τα Amazon MGM Studios. Στο πρόσφατο παρελθόν οι Noah Centineo και Kyle Allen είχαν πάρει το ρόλο του Prince Adam aka He-Man.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 5 Ιουνίου του 2026. O Travis Knight (Bumblebee, Kubo and the Two Strings) θα κάνει τη σκηνοθεσία και ο Chris Butler έχει γράψει το σενάριο με βάση το προσχέδιο σεναρίου των David Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Wonder Woman 1984), Aaron και Adam Nee. Ο (West Side Story) είχε κλείσει να πρωταγωνιστεί ως όταν το πρότζεκτ ήταν στο Netflix και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό έαν έχει κρατήσει το ρόλο.

Οι Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch και DeVon Franklin θα έχουν καθήκοντα παραγωγού. Οι Robbie Brenner και Kevin McKeon έχουν αναλάβει την επίβλεψη της ταινίας για λογαριασμό της Mattel Films.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου