Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το Rebel Moon: Part Two;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Rebel Moon Part Two: The Scargiver, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 38/100 με βάση 15 κριτικές, όπου η μία είναι θετική, οι 12 είναι μέτριες και οι 2 είναι κακές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 9/100 με βάση 11 κριτικές, όπου η μία είναι θετική και οι 10 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το "Rebel Moon - Μέρος 2: The Scargiver" συνεχίζει τον επικό μύθο της Κόρα και των πολεμιστών που επέζησαν, καθώς προετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας στο πλευρό του γενναίου λαού του Βελντ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωρό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τους δικούς τους στη μάχη κατά του Μητρικού Κόσμου. Τη βραδιά της μάχης, οι πολεμιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, καθώς καθένας τους αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πολεμά. Καθώς όλες οι δυνάμεις του Βασιλείου ασκούν πίεση στην επανάσταση που γεννάται, διαμορφώνονται άρρηκτοι δεσμοί, αναδύονται ήρωες και γεννιούνται θρύλοι.
Ο Zack Snyder κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten (Army of the Dead) και Kurt Johnstad (300). Ο Snyder έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Deborah Snyder, Wesley Coller και Eric Newman. Το καστ αποτελούν οι Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees και Anthony Hopkins.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου