Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Νέα τηλεοπτική μεταφορά για το Jon Sable: Freelance


Ο Mike Grell μέσα από το προσωπικό του σάιτ έκανε γνωστό πως σε στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται τηλεοπτική σειρά, η οποία θα έχει ως βάση τη σειρά κόμικς Jon Sable: Freelance. Ο Brendan Deneen θα έχει χρέη παραγωγού και η Second Act Entertainment θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Το πρώτο τεύχος του Jon Sable: Freelance κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1983 από την First Comics, με τον Grell να γράφει το σενάριο και να κάνει την εικονογράφηση. Το κόμικ επικεντρώνεται στον Ολυμπιονίκη Jon Sable, ο οποίος έχει παντρευτεί και έχει αποσυρθεί στη Ροδεσία. Εκεί δημιουργεί την οικογένεια του και γίνεται θηροφύλακας. Μετά τη δολοφονία της οικογένειάς του από λαθροκυνηγούς, ο Sable επιστρέφει στην Αμερική και αρχίζει να ζει μια διπλή ζωή. Την ημέρα γράφει παιδικά βιβλία με το ψευδώνυμο B.B. Flemm. Τη νύχτα, εργάζεται ως ανεξάρτητος μισθοφόρος.

Το ABC το 1987 είχε ετοιμάσει την πρώτη live-action μεταφορά του κόμικ με τον τίτλο "Sable" και είχε επτά επεισόδια. Ο Gary Sherman ήταν ο δημιουργός και έκανε τη σκηνοθεσία. Στο καστ ήταν οι Lewis Van Bergen, Rene Russo, Ken Page, Holly Fulger, Marge Kotlisky και John Harkins. Τέλος αξίζει αναφέρουμε πως ο frontman των Kiss, Gene Simmons είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πιλότο που δεν προβλήθηκε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου