Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Honest Trailers: Dune: Part Two


Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του Dune: Part Two σε ψηφιακή μορφή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερική, το Screen Junkies πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.
Το Dune: Part Two έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Ο Denis Villeneuve έχε κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Jon Spaihts. Οι Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Stephen McKinley Henderson, Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, Tim Blake Nelson και Ana Taylor-Joy αποτελούν το καστ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου