Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ο Wilson Bethel θα επιστρέψει στο Daredevil: Born Again


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ComicBook ο Wilson Bethel θα επαναλάβει το ρόλου Benjamin Poindexter aka Bullseye από το Daredevil του Netflix στο Daredevil: Born Again. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε πόσα επεισόδια πρόκειται να πάρει μέρος ο Bethel (Update: Το Deadline αναφέρει θα εμφανιστεί σε τρία επεισόδια).

Ο Dario Scardapane (Tom Clancy's Jack Ryan, The Punisher) θα έχει χρέη showrunner και οι Justin Benson and Aaron Moorhead θα σκηνοθετήσουν ορισμένα επεισόδια της πρώτης σεζόν. Oι Charlie Cox, Vincent D'Onofrio, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Sandrine Holt, Nikki M. James, Jon Bernthal, Michael Gaston, Clark Johnson, Deborah Ann Woll και Elden Henson μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ της σειράς.

Τα Marvel Studios θα είναι στην παραγωγή και καθήκοντα ειδικού παραγωγού πρόκειται να έχουν οι Chris Ord, Matt Corman, Kevin Feige, Victoria ALonso και Louis D'Esposito. Το σόου έχει πάρει παραγγελία 18 επεισοδίων και προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου