Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Νέο teaser trailer για το Gen V


Το Amazon Prime Video πριν από λίγα λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το νέο teaser trailer και την προωθητική αφίσα για το spinoff του The Boys, Gen V, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Από τον κόσμο του The Boys έρχεται το Gen V. Young, όπου οι επίδοξοι ήρωες δοκιμάζονται τα φυσικά και ηθικά τους όρια ενώ ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη κορυφαία κατάταξη του Πανεπιστημίου Godolkin. Όταν τα σκοτεινά μυστικά του πανεπιστημίου έρχονται στο φως, οι φοιτητές πρέπει να καταλάβουν τι είδους ήρωες πρόκειται να γίνουν.
Ο Craig Rosenberg είναι ο δημιουργός και οι Michele Fazekas και Tara Butters είναι showrunner και ειδικοί παραγωγοί. Στο καστ της σειράς μέχρι στιγμής βρίσκονται οι Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Maddie Phillips, Chance Perdomo, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Shelley Conn, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi. Οι Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Michaela Starr, Zak Schwartz και Erica Rosbe έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου