Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Teaser trailer για το One Piece


Με αφορμή το Tudum 2023, το Netflix κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer της live-action σειράς του One Piece, το οποίο επιβεβαιώνει πως η πρώτη σεζόν πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 31 Αυγούστου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό μάνγκα όλων των εποχών από τον Εϊτσίρο Όντα, το "One Piece" είναι μια πρωτοφανής θρυλική θαλάσσια περιπέτεια. Ο Μόνκι Ντ. Λούφι είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή. Ο Λούφι απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών! Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Λούφι θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς.
Οι Steven Maeda και Matt Owens είναι οι δημιουργοί και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda. Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Jacob Gibson, Emily Rudd, Taz Skyler, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III, Vincent Regan και Peter Gadiot είναι στο καστ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου