Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Οι Ryan Michelle Bathé και Rob Corddry θα πρωταγωνιστήσουν στο JumpStart


Η Ryan Michelle Bathé και ο Rob Corddry έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν απέναντι από τον Terry Crews στον πιλότο του CBS, JumpStart, που θα είναι μια πολυκάμερη κωμική σειρά η οποία θα έχει ως βάση το ομώνυμο comic strip του Robb Armstrong, ενώ ο Glynn Turman θα έχει γκεστ. Ο Wayne Conley (The Best Man) έχει γράψει το σενάριο του πρότζεκτ που ετοιμάζουν οι Kapital Entertainment, TrillTV και CBS Studios.

Το JumpStart κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989 και λαμβάνει χώρα στη Φιλαδέλφεια και ακολουθεί τον Joe, έναν αστυνομικό, τη σύζυγό του Marcy, μια νοσοκόμα και το συνεργάτη του Joe, Crunchy. Ο Joe και η Marcy είναι νέοι, μοντέρνοι, αστοί γονείς αξίες της παλιάς σχολής που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για τα παιδιά τους και να γελάσουν ενώ το κάνουν!

Ο Conley θα έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Aaron Kaplan, Melanie Frankel, Armstrong και Bridget McMeel. Τέλος αξίζει αναφέρουμε ότι το 2014 το Fox είχε στα σκαριά μεταφορά του JumpStart ως μονοκάμερη κωμική σειρά με κάποιον άλλο σεναριογράφο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου